Alla inlägg den 27 maj 2011

Av vilmaslife - 27 maj 2011 17:03

Hej! har inte bloggat på ett tag men har helt enkelt inte haft lust. Iaf,


Atmos Fear var skujt kul och faktiskt inte ett dugg läskig, jag fick inte ens hjärtklappningar!

jag och alice har bakat muffins. dock blev dom väldigt brända och vi hade i ca en halv dl kakao. dem skulle vara inne i ugnen i 10 min. Dem var där i 25 min.


Jag har varit lite med line. Jag har också ätit årets frsta svenska jordgubbar! gud va mkt godare dem är än utländska...


jag shoppade lite igår och köpte detta:

  Oj! hehe, jag vet inte hur man vrider bilder men iaf, så är byxorna från Kappahl.   tröjan från H&M   Armband från H&M. Jag lade märke till at dom faktiskt har väldigt mkt armband, dem flesta är hyffsat snygga också.   Örhängen från lindex. Dessa finns i massa olika färger/mönster och jag önskar mig sånna i födelsedagspresent.   Ett till armband från H&M. jag gillar det för det har magnetlås.   Toppen från Kappahl. jag köpte ett armband till och ett nagellack men har inga bilder på dem. Köpte även present till Emma som fyller år om typ två veckor. det är långt kvar men GRATTIS i förskott! Bara tre veckor kvar tills jag fyller år. Har faktiskt hittat lite grejer som jag har skrivit upp på önskelistan. jag såg ett väldigt fint smycketsträd på Åhlens när ja o Elin va på frölundatorg som jag vill ha. Jag önskar mig även en fet stereo med Ipad-docka till. och typ kläder och sånt, Nagelklistermärken också!

På gympan så origenterer vi och jag tycker att det är skitkul! jag och Alice gör ihop och elin är med oss ibland. Dessutom går det ganska bra för oss för vi är redan klara med både B och C det är olika banor liksom.


På måndag är det elevens val. Jag har ju syslöjd och jag ska äntligen få göra klart min JB-tavla! JAG ÄLSKAR JUSTIN BIEBER!!! det finns inte ord att uttrycka mig med, liksom, hur kan man vara så otroligt extremt söt? jag saknar hans gamla jag. vill inte att han ska växa upp... :( JUSTIN BIEBER! bara namnet är ju underbart...

       

Presentation


Hej Hej!

//Vilma

Fråga mig

8 besvarade frågor

Omröstning

Vad tycker ni om Justin Bieber?
 ÄLLSSKKKAARRR!!! ja är en belieber!
 Han är väldigt bra, jag är ett fan.
 han är helt OK.
 han är ganska dålig.
 jag är en patetisk hater som inte vet ett skvatt men som försöker trycka ner hans liv.
 jag gillar honom inte alls.

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards